Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، محمود ترفع درباره زمان تحویل بخش دوم اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌های ساخت داخل که قرارداد آن چندی پیش به امضا رسید، اظهار کرد: بخش دوم اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌های ساخت داخل در حال تکمیل و آماده شدن است و بر اساس قرارداد، باید ماهیانه ۵۰ دستگاه مینی‌بوس و اتوبوس به شرکت واحد تحویل داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در پاسخ به این سوال که چه تعداد از این ۵۰ دستگاه، مینی‌بوس و چه تعداد اتوبوس است، گفت: بر اساس قرار داد، ۳۰ دستگاه مینی‌بوس و ۲۰ دستگاه اتوبوس باید ساخته و تحویل شهرداری تهران شود.

وی در پاسخ به این سوال که مینی‌بوس‌هایی که در نوبت اول به شهرداری تهران تحویل داده شد در کدام خطوط به کار گرفته شده‌اند، گفت: مینی‌بوس‌های تحویلی در خطوط کم‌تقاضایی به کار گرفته شدند که از جمله آنها می‌توان به خط میدان رسالت- چهارراه تهران‌پارس، متروی وردآورد- شهرک دانشگاه شریف، درکه- میدان تجریش، میدان صنعت- پل مدیریت، پایانه رسالت- شمیران نو و میدان صنعت به نیایش اشاره کرد.

ترفع تصریح کرد: امیدواریم بر اساس قرارداد فی‌مابین با ایران خودرو دیزل بتوانیم ماهانه ۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس را تحویل گرفته و به خطوط حمل و نقل عمومی پایتخت اضافه کنیم.

کد خبر 570871 برچسب‌ها اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مینی بوس شرکت واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۷۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد

ایسنا/یزد رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد اظهار کرد: در دو سال گذشته اتوبوس‌های جدیدی به ناوگان حمل و نقل اضافه شد و اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان خارج شدند.

«مهدی فعالی» در این باره گفت: از سال ۱۴۰۰ اقداماتی برای آسیب شناسی پایین بودن استفاده شهروندان از حمل ونقل همگانی انجام و دلایل عدم استفاده مردم از اتوبوس مشخص شد.

وی افزود: برنامه‌هایی در رابطه با سخت افزاری مثل تاکسی، اتوبوس و امور پایانه‌ها باید مورد رسیدگی قرار می‌گرفت تا مردم استقبال بیشتری داشته باشند و در کنار آن امور نرم افزاری مختلفی انجام شد که از جمله آن می‌توان به هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل همگانی اشاره کرد.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد گفت: در دو سال گذشته اتوبوس‌های جدیدی به ناوگان اضافه شد و اتوبوس‌ها با عمر بالا از ناوگان خارج شدند.

فعالی در پایان افزود: در سال ۱۴۰۰ میانگین عمر اتوبوس‌ها ۱۳/۵ سال بود که تا سال ۱۴۰۲ باید به ۱۵/۵ سال افزایش پیدا می‌کرد، اما نه تنها افزایش نیافت بلکه توانستیم عمر متوسط اتوبوس‌ها را با توجه به نوسازی و بازسازی به ۱۲ سال کاهش دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه حمل‌ونقل عمومی در اهواز
  • اتوبوس چینی جوابگوی شرایط اقلیمی تهران خواهد بود؟!
  • روزگار بروبیای درشکه‌ها | وقتی خیابان‌های در سیطره درشکه‌ها بود
  • واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی
  • ورود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران تا پایان شهریور | خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی بر عهده شرکت های داخلی خواهد بود
  • تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • ۲۰ دستگاه خودرو به ناوگان هلال احمر اضافه می‌شود
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان