Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقوع چند انفجار بر سر کاروان نظامی آمریکا در عراق، توافق ترکیه و روسیه برای تحویل دومین سری سامانه موشکی اس ۴۰۰، بازدید وزیر دفاع ایران از سامانه اس 400 در روسیه و جزییات بیشتری از سرنگونی پهپاد اسرائیل در جنوب لبنان از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به تلاش اسرائیل برای فروش نرم‌افزار جاسوسی به کشورهای عربی نیز اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک، یک روزنامه اسرائیلی روز یکشنبه نوشت که تل آویو به طور رسمی واسطه فروش یک نرم‌افزار جاسوسی از یک شرکت اسرائیلی به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس شده است.

به نوشته وبگاه عرب‌۴۸، روزنامه هاآرتص نوشت که رژیم صهیونیستی شرکت «NSO» را که در زمینه برنامه‌های جاسوسی از گوشی‌های تلفن همراه فعالیت می‌کند، تشویق می‌کند که برنامه جاسوسی «پگاسوس» را به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بفروشد تا آن‌ها در جهت جاسوسی از مخالفین و رقبای سیاسی خود استفاده کنند.

در حال حاضر شرکت NSO از فعال‌ترین شرکت‌های اسرائیلی در میان کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است و میزان فروش برنامه جاسوسی «پگاسوس» به صدها میلیون دلار در امارات و عربستان سعودی می‌رسد. هاآرتص نوشته است که این میزان فروش با واسطه‌گری رسمی تل آویو صورت گرفته است.

نرم‌افزاز جاسوسی «پگاسوس ۳» قادر به هک گوشی همراه و پاک محتویات آن یا تصویربرداری و ضبط ویدئو از دور است. کارکنان این شرکت به صورت تخصصی بر روی نقاط ضعف گوشی‌های همراه تحقیق می‌کنند.

به نوشته این روزنامه عبری‌زبان، مقامات رسمی اسرائیل در جلسات این شرکت با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، حضور دارند و بخشی از این جلسات نیز در داخل سرزمین اشغالی برگزار شده است.

در این شرکت برای هر کشور عربی از یک نام مستعار استفاده می‌شود که از حرف اول نام آن کشور و نام یک خودرو الهام گرفته شده است، به عنوان مثال برای عربستان از نام «SUBARU» و برای بحرین از نام «BMW» و برای اردن از نام «JAGUAR» استفاده می‌شود.

به نوشته هاآرتص شرکت NSO در سال‌های اخیر قراردادهایی با عربستان سعودی، بحرین، عمان، ابوظبی و رأس الخیمه امضاء کرده اما اسرائیل اجازه عقد قرارداد با قطر را به این شرکت نداده است.

بنابراین گزارش، این شرکت تا کنون سود هنگفتی از کشورهای مذکور به دست آورده است و یک منبع مطلع به هاآرتص گفته است که نرم‌افزار پگاسوس را می‌توان ده برابر قیمتی که در اروپا به فروش می‌رسد در کشورهای عربی فروخت.

برنامه جاسوسی «پگاسوس» در سال‌های اخیر سر و صدای زیادی در جهان برانگیخته و رد پای این بدافزار در چندین رخداد مهم دیده می‌شود. روزنامه گاردین در دی ماه سال گذشته فاش کرد که شخص محمد بن سلمان ولی‌عهد عربستان سعودی در هک کردن تلفن همراه «جف بزوس» میلیاردر آمریکایی، بنیان‌گذار شرکت «آمازون» و مالک روزنامه «واشنگتن پست» در سال ۲۰۱۸ دست داشته است. در این عملیات هک، از برنامه «پگاسوس» استفاده شده بود.

علاوه بر این، «گاردین» پیشتر نیز در گزارش دیگری، شرکت صهیونیستی NSO را عامل نفوذ به تلفن‌های همراه ده‌ها تن از مقامات پاکستانی دانسته بود.

«عمر عبدالعزیز»، از مخالفان دولت سعودی نیز در آذر ماه سال گذشته علیه شرکت NSO به دادگاهی در آمریکا شکایت کرد و گفت این شرکت با نرم‌افزار جاوسی پگاسوس در شنود ارتباطات «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار فقید عربستانی نقش داشته است.

با این حال شرکت صهیونیستی NSO در تلاش برای سلب مسئولیت از خویش، همچنان مدعی است محصولاتش برای مبارزه با تروریسم و جرائم ساخته شده و در اختیار دولت‌ها قرار گرفته‌اند و مسئولیت نحوه استفاده از نرم افزار پگاسوس به عهده مشتریان است.

وقوع چند انفجار بر سر کاروان نظامی آمریکا در عراق

رسانه‌ها و منابع خبری از وقوع انفجار بر سر راه کاروان نظامی آمریکا در شمال بغداد، پایتخت عراق خبر دادند.

شبکه العربیه عربستان سعودی شامگاه یکشنبه گزارش داد که کاروان نظامی مذکور حین عبور هدف انفجار قرار گرفته است.

با این حال، کانال خبری «صابرین» در تلگرام با تأیید حمله به این کاروان، از چند انفجار خبر داد و گفت که انفجار امشب در مسیر کاروان آمریکایی به وسیله «خودروی بمب‌گذاری شده» بود.

بر اساس این گزارش، کاروان نظامی حین عبور از خیابان «التاجی» هدف قرار گرفته است. پایگاه هوایی التاجی عراق که در ۶۰ کیلومتری شمال بغداد قرار دارد، طی هفته‌های اخیر هدف حملات راکتی قرار گرفته بود.

این پایگاه میزبان نظامیان آمریکا و سایر کشورهای عضو ائتلاف به اصلاح ضد داعش به رهبری واشنگتن بوده و امروز یکشنبه این پایگاه را مجبور شده‌اند به نیروهای عراقی تحویل دهند.

منابع آگاه عراقی می‌گویند، کاروان نظامی آمریکایی حین خروج از این پایگاه برای انتقال به جای دیگر هدف قرار گرفته است.

توافق ترکیه و روسیه برای تحویل دومین سری سامانه موشکی اس ۴۰۰

الکساندر میخی یف رئیس شرکت صادرات تسلیحات Rosoboronexport در نمایشگاه تسلیحات نظامی روسیه که از امروز در حوالی مسکو آغاز به کار کرده است، گفت: دومین تفاهمنامه ارسال سامانه موشکی اس 400 به ترکیه بین مسکو و آنکارا به امضا رسیده است.

وی در جمع خبرنگاران افزود: در خصوص مسائل مالی گفتگوها بین طرفین جریان دارد.

ترکیه در سال 2017 با روسیه قرارداد دریافت سامانه موشکی اس 400 را به مبلغ 2.5 میلیارد دلار به امضا رساند که سال گذشته میلادی این محموله به طور کامل به ترکیه تحویل داده شد.

این قرارداد یکی از دلایل سرد شدن روابط آمریکا و ترکیه شد تا جاییکه واشنگتن موضوع تحریمهای آنکارا را در چارچوب قانون کاتسا مطرح کرده و فروش جنگنده های اف 35 به این کشور را لغو کرد.

آمریکا خواستار عملیاتی نشدن سامانه موشکی اس 400 از سوی ترکیه شده بود.

بازدید وزیر دفاع ایران از سامانه اس 400 در روسیه

امیر سرتیپ امیر حاتمی پیش از افتتاحیه نمایشگاه از بخش های مختلف آن از جمله سامانه های پدافند موشکی بازدید کرد.

امیر حاتمی همچنین از بالگردهای میل 35، کاموف226 ت ، سامانه پدافند هوایی پنتسیر اس، نفربرهایی با قابلیت پرتاب هوایی و آخرین تجهیزات و فناوری های دفاعی روسیه دیدن کرد.

ششمین نمایشگاه بین المللی نظامی روسیه به نام نمایشگاه ارتش-2020 با حضور مقامات عالیرتبه دفاعی چندین کشور ازجمله ایران از امروز یک شنبه در پاتریوت پارک در 55 کیلومتری غرب مسکو پایتخت روسیه گشایش یافت.

 به گزارش ایرنا، سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در راس هیاتی در مراسم آغاز به کار این نمایشگاه نظامی حضور داشت و دیدارهایی را با همتایان خارجی خود ازجمله روسیه نیز انجام داد.  

 این نمایشگاه پنج روزه در فضایی به مساحت 500 هزار مترمربع ازجمله 65 هزار مترمربع سالن سرپوشیده دایر شده است و در آن بیش از 28 هزار قبضه انواع تسلیحات و تجهیزات نظامی و ماکت موشک و غیره در معرض نمایش قرار گرفته است.

وزارت دفاع روسیه برای شرکت در این نمایشگاه از بیش از 130 کشور دعوت کرده بود اما به دلیل شیوع همه گیر ویروس کرونا، 90 کشور ازجمله ایران، آفریقای جنوبی، ازبکستان، ارمنستان، چین، بلاروس، هند و قزاقستان آن را پذیرفته اند. 

18 کشور هیات های رسمی به این نمایشگاه اعزام کرده اند که وزیران دفاع چندین کشور سرپرستی هیات ها را برعهده دارند.  

دهها شرکت دولتی و خصوصی فعال در زمینه تولید تسلیحات نظامی از روسیه و کشورهای مختلف ، تازه ترین دستاوردهای نظامی خود را به نمایش گذاشته اند.

جزییات بیشتری از سرنگونی پهپاد اسرائیل در جنوب لبنان

اداره اطلاع رسانی جنگی وابسته به مقاومت لبنان به جزییات بیشتری درباره سرنگونی یک فروند پهپاد رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان پرداخت.

اداره اطلاع رسانی جنگی وابسته به حزب الله لبنان اعلام کرد: ساعت ۱۵:۲۵ عصر روز شنبه مورخه ۲۲ آگوست ۲۰۲۰، یک فروند پهپاد تصویربرداری مدل «ماویک» وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی که ماموریت جاسوسی داشت، خط آبی را بر فراز «خله الباهته» واقع در جنوب شهرستان «عیتا الشعب» نقض کرد که یکی از رزمندگان مقاومت به سوی آن آتش گشود و آنرا ساقط کرد.

اداره اطلاع رسانی جنگی مقاومت لبنان عکسی هم از پهپاد مذکور نشان داد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی سرنگونی این پهپاد را تأیید کرده و مدعی شده بود که نگرانی در خصوص درز اطلاعات در پی ساقط شدن این پهپاد وجود ندارد.

«امین حطیط» تحلیلگر مطرح سیاسی نظامی لبنان با انتشار یک پست توئیتری به سخنان شب گذشته سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان و ساقط شدن یک پهپاد صهیونیستی اشاره کرد.

وی نوشت: وعده‌های سید مقاومت مانند همیشه راست بود و تهدیدات عملی شد. سید مقاومت به دشمن صهیونیستی فهماند که مقاومت لبنان به تجاوزات هوایی آن پاسخ می‌دهد و جلوی این تجاوزات می‌ایستد. مقاومت لبنان روز گذشته همین کار را هم کرد. یک فروند پهپاد اسرائیلی بعد از ورود به حریم هوایی لبنان ساقط شد. مقاومت به مقابله خود با دشمن ادامه داده و بر ثابت ماندن معادله بازدارندگی و قوانین درگیری که خود تعیین می‌کند، تاکید دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کنکور 99 مکانیسم ماشه مارک ویلموتس قطعنامه 2231 شب های محرم هفته دولت تحولات خاورمیانه تحولات سوریه تحولات عراق تحولات یمن ایران و آمریکا برجام اروپا روسیه چین کنکور 99 مکانیسم ماشه مارک ویلموتس قطعنامه 2231 شب های محرم هفته دولت کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس کاروان نظامی آمریکا کشورهای عربی سامانه موشکی اس رژیم صهیونیستی عربستان سعودی مقاومت لبنان انفجار بر سر چند انفجار نرم افزار وزیر دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۸۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات اوکراین| کمک نظامی آمریکا قادر به توقف روسیه نیست

شرط پاپ برای شرکت در کنفرانس صلح سوئیس، قصد رئیس‌جمهور چین برای کمک به حل مناقشه اوکراین در فرانسه، هشدار ژنرال ناتو درباره امکان توقف حمایت نظامی غرب از کی‌یف و تاکید برن بر عدم ارسال سلاح به اوکراین، از جمله مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم،  روزنامه "فایننشال تایمز" به نقل از جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا گزارش داد که اوکراین پس از دریافت کمکهای نظامی آمریکا به مبلغ 61 میلیارد دلار، تنها در سال 2025 درصدد انجام یک ضدحمله جدید است، ولی تا آن زمان  پیشروی ارتش روسیه اجتناب ناپذیر خواهد بود.

سالیوان اعتراف کرد: او انتظار دارد روسیه، با وجود تصویب بسته بودجه جدید ایالات متحده برای اوکراین، همچنان به پیشروی خود ادامه دهد، زیرا شما نمی‌توانید با چرخاندن یک سوئیچ، فورا اوضاع را تغییر دهید.

این مقام کاخ سفید با اشاره به موفقیت‌های ارتش روسیه در جبهه، افزود: البته با کمک جدید واشنگتن، اکنون کی‌یف این فرصت را خواهد داشت که "خط مقدم را حفظ کند" و در طول سال 2024 بتواند در برابر هجوم نیروهای مسلح روسیه مقاومت کرده و در سال 2025 دست به یک ضدحمله بزند.

فایننشال تایمز یادآور شده، اظهارات سالیوان نشان دهنده واضح ترین بیان کاخ سفید است که در صورت انتخاب مجدد جو بایدن در نوامبر، درگیری اوکراین را چگونه می‌ بیند. زیرا هرگونه تلاش اوکراین برای اجرای یک عمیات ضدحمله به افزایش بودجه ایالات متحده از طریق تصویب کنگره بستگی خواهد داشت.

چند روز قبل، روزنامه "نیویورک تایمز" نیز به نقل از مقامات غربی نوشت که متحدان اوکراین ممکن است با موانعی برای ادامه تدارکات تسلیحاتی جدید مواجه شوند و زمان اصلاً به نفع کی‌یف نیست. آوریل هینس، مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده هم گفته که روسیه قادر است از خطوط مقدم اوکراین در بخش‌های شرقی عبور کرده و به سمت مناطق مرکزی اوکراین پیش برود.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به هشتصد و سومین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

پاپ تنها با دعوت روسیه در کنفرانس صلح اوکراین شرکت خواهد کرد

لئونید سواستیانوف، رئیس اتحادیه جهانی مومنان کهن (WBU)، با استناد به گفتگوی شخصی خود با پاپ، صبح امروز، دوشنبه، فاش کرد که پاپ فرانسیس، رهبر کلیسای کاتولیک جهان، تنها در صورتی در کنفرانس مربوط به اوکراین در سوئیس شرکت خواهد کرد که روسیه هم به آنجا دعوت شده باشد.

او گفت: «پدر مقدس فقط در صورتی به کنفرانس سوئیس خواهد رفت که روسیه به آن دعوت شود.»

ویولا آمهرد، رئیس جمهور سوئیس روز گذشته اعلام کرد که از پاپ فرانسیس برای شرکت در نشست آتی درباره اوکراین دعوت کرده است. سوئیس از رهبران برزیل، هند، چین و جمهوری آفریقای جنوبی برای مشارکت در رایزنی‌های مربوط به حل و فصل بحران اوکراین دعوت کرد.

کنفرانس اوکراین قرار است در تاریخ 15 تا 16 ژوئن در شهر بورگن‌شتوک Bürgenstock سوئیس برگزار شود. به گفته مقامات برن، "در این مرحله" روسیه برای شرکت در نشست دعوت نشده، ولی بطور کلی روند صلح بدون مشارکت مسکو "غیرقابل تصور است".

چین قصد دارد با فرانسه برای یافتن راه حلی برای بحران اوکراین همکاری کند

شی جین پینگ، رئیس جمهور چین که روز گذشته به پاریس سفر کرده، اعلام کرد که کشورش قصد دارد با فرانسه و کل جامعه بین المللی برای یافتن راه حل بحران اوکراین همکاری کند.

او در ستونی برای روزنامه فرانسوی "فیگارو" در این باره نوشت: «ما امیدواریم که صلح و ثبات به‌زودی به اروپا بازگردد. ما قصد داریم با مقامات فرانسوی و کل جامعه بین المللی برای یافتن راهی درست و منطقی برای حل و فصل بحران اوکراین کار کنیم.»

وی تاکید کرد که چین یک طرف یا شرکت کننده در این بحران نیست، اما همیشه نقش سازنده‌ای در ترویج حل مسالمت آمیز مناقشات ایفا کرده و خواهد کرد.

رهبر چین افزود: من بارها خواستار رعایت اهداف و اصول منشور ملل متحد، احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی همه کشورها و در نظر گرفتن منافع مشروع امنیتی همه طرف‌های مناقشه شده‌ام.

شی جین پینگ همچنین بر غیرقابل قبول بودن استفاده از تسلیحات هسته‌ای به هر بهانه و از جمله تهدید سایر کشورها تاکید کرد.

پیش بینی ژنرال ناتو درباره توقف ارسال تسلیحات به اوکراین در صورت عدم بسیج

ژنرال بازنشسته ناتو "بن هاجز" در مصاحبه‌ای ابراز عقیده کرد که در صورت عدم موفقیت اجرای بسیج در اوکراین و پیدا نشدن افراد کافی برای پیوستن به ارتش، کشورهای ناتو در آینده تحویل سلاح به کی‌یف را متوقف خواهند کرد.

این مقام نظامی ناتو گفت: «دولت اوکراین مسئول اصلاح وضعیت در داخل کشور است و این به سادگی باور کردنی نیست که آنها هنوز سیستم پرسنلی برای ایجاد ارتشی با اندازه لازم را تغییر نداده‌اند.»

ژنرال هاجز افزود که از شنیدن اینکه در اوکراین سن خدمت سربازی اجباری 27 سال است و اخیراً به 25 سال کاهش یافته، شگفت زده شده، در حالیکه در اکثر کشورهای اروپایی و در ایالات متحده، سن خدمت نظامی اجباری از 18 تا 19 سالگی شروع می‌شود. به گفته او، اگر معلوم شود که اکثریت جامعه اوکراین نمی‌خواهند در ارتش خدمت کنند، کی‌یف به معنای واقعی کلمه در معرض خطر احتمالی از دست دادن حمایت ناتو در قالب تدارکات تسلیحاتی قرار خواهد گرفت.

رئیس سابق شورای امنیت اوکراین هم در فهرست افراد تحت تعقیب روسیه جای گرفت

آلکسی دانیلوف، رئیس سابق شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین، پاول کلیمکین، وزیر امور خارجه سابق این کشور و ولادیمیر گرویسمان، رئیس سابق پارلمان در فهرست افراد تحت تعقیب وزارت امور داخلی روسیه قرار گرفتند. مشخص نشده که این افراد تحت کدام ماده قانون کیفری روسیه تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

بعد از آن گزارش شد که آرسن آواکوف، رئیس سابق وزارت امور داخلی اوکراین و یوری استیتس، وزیر سابق اطلاعات این کشور هم به فهرست تحت تعقیب وزارت امور داخلی روسیه اضافه شدند.

روز شنبه، وزارت امور داخلی روسیه، ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین و پترو پروشنکو، رهبر سابق اوکراین را در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داد. جزئیات علت این تصمیم فاش نشد.

سوئیس هیچ برنامه‌ای برای ارسال سلاح به اوکراین ندارد

ویولا آمهرد، رئیس جمهور سوئیس شب گذشته اعلام کرد که این کشور  قصد ندارد به اوکراین تسلیحات نظامی ارسال کند و قانون "وضعیت اضطراری" که می‌تواند برای چنین تحویلی در نظر گرفته شود، در این مورد اعمال نخواهد شد. 

او در مصاحبه‌ای گفت: «قانون وضعیت اضطراری در خصوص اوکراین مورد بحث نیست. این قانون فقط در موارد ضروری جدی، مانند بحران کوید-19 قابل استناد است. مجلس در حال حاضر در حال بررسی اصلاحیه قانون تجهیزات نظامی است».

امهرد افزود که سوئیس علیرغم کمبود منابع در اروپا و نیازهای اوکراین، به خرید مهمات برای ارتش خود ادامه خواهد داد.

جمهوری چک رسما سفیر خود را از روسیه فراخواند

جمهوری چک رسما سفیر این کشور در روسیه، ویتسلاو پیوونکا را به کشورش فراخواند. به گزارش وزارت خارجه چک، پیوونکا در پایان ماه مه سمت خود را ترک خواهد کرد. البته خود این دیپلمات از سال 2022 به طور دائم در پراگ زندگی میکرده و در طول این مدت سفارت چک در مسکو در واقع توسط کاردار موقت آن اداره می‌شد.

وزارت امور خارجه چک قصد دارد سفیر جدیدی را به مسکو بفرستد.

وعده روسیه به پاسخ به اقدامات خصمانه کشورهای بالتیک

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مقامات مسکو قطعاً به اقدامات خصمانه کشورهای حوزه دریای بالتیک پاسخ خواهند داد. 

او گفت: ما همچون گذشته به اقدامات خصمانه کشورهای بالتیک با تدابیر نامتقارن و عمدتاً در حوزه اقتصادی و ترانزیتی پاسخ خواهیم داد.

این دیپلمات یادآور شد که اقدامات مسکو پیش از این بر کشورهای حوزه بالتیک تأثیر گذاشته و به ویژه، جهت گیری مجدد جریان محموله به بنادر شمال غربی روسیه تأثیر بسیار منفی بر درآمدهای این کشورها داشته است.

زاخارووا همچنین به رشد فزاینده روس‌هراسی در کشورهای استونی، لتونی و لیتوانی اشاره کرده و افزود: زبان روسی تقریباً در تمام عرصه‌های زندگی از جمله آموزشی جایگزین شده که این از "مظاهر نئوفاشیستی" است.

وی در پاسخ به سوالی درباره قطع احتمالی روابط دیپلماتیک با آنها یادآور شد: روسیه همیشه تلاش می‌کند کانال‌های گفت‌وگو را حفظ کند، اما کشورهای غیردوست تمام تلاش خود را برای پیچیده‌تر کردن تعامل متعارف انجام می‌دهند.

تحولات اوکراین|قصد بایدن برای حمایت غیرعلنی از کی‌یفتحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیهتحولات اوکراین| زلنسکی ناتو را به بدقولی متهم کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع آمریکا: همچنان مخالف هرگونه عملیات نظامی گسترده در رفح هستیم
  • وزیر دفاع آمریکا: ده‌ها میلیارد دلار به اسرائیل کمک کردیم
  • وزیر دفاع اسرائیل : تابستان داغی پیش روی لبنان است
  • ادعای مضحک وزیر دفاع آمریکا درباره ایران
  • لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران
  • ادعای وزیر دفاع آمریکا: ایران همچنان یک تهدید برای کل منطقه خاورمیانه است
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • تحولات اوکراین| کمک نظامی آمریکا قادر به توقف روسیه نیست